Cilindro EE ja Cilindro HEE

Edulliset pilarikiukaat erillisellä ohjauspaneelilla
Harvia Cilindro EE ja HEE -sähkökiukaat on varustettu erillisellä ohjauspaneelilla, minkä ansiosta kiukaat soveltuvat erinomaisesti alalauteeseen upotettaviksi. Lauteisiin upotettuna kiuas istuu saunan sisustukseen tyylikkäästi ja käytännöllisesti, eikä lauderatkaisua tarvitse miettiä kiukaan käytettävyyden ehdoilla.

Roiskevesisuojatun digitaalisen ohjauspaneelin voi sijoittaa saunaan, pesuhuoneeseen tai kuivaan tilaan. Laudeupotuksen viimeistelyä varten on saatavana ruostumattomasta teräksestä valmistettu upotuskaulus HPC2, joka sekä toimii lämpösäteilysuojana, että tekee kokonaisuudesta tyylikkään yhtenäisen.

Digitaalisen ohjausteknologian ansiosta lämmön säätäminen on täsmällistä ja helppoa. Kiukaan massiivinen kivimäärä antaa upeat löylyt ja pilarimalli tarjoaa löylynheittäjälle säätelymahdollisuuden: pehmeät löylyt avoimesta kyljestä tai kipakammat suoraan kivipilarin päältä.

Valitse joko avoin tai edestä avoin kivitila, musta tai valkoinen väri – löylyominaisuudet ovat kaikissa samankaltaiset.

  • Cilindro EE:n ulkovaippa on aukotettua ruostumatonta terästä.
  • Cilindro VEE:n ulkovaipan materiaali on valkoiseksi maalattu, sinkitty teräs.
  • Cilindro HEE -malleissa on osittain edestä avoin ulkovaippa, mikä antaa löylynheittäjälle suuren kivipinnan edut, mutta mahdollistaa kiukaan sijoittamisen pienempään tilaan. Kiukaiden kivitila on ruostumatonta terästä ja ulkovaipan materiaalina on mustaksi (HEE) tai valkoiseksi (VHEE) maalattu, sinkitty teräs. 


Lisävarusteet:

         
Upotuskaulus HPC1                   Upotuskaulus HPC2
Asennusohje                              Asennusohje

         
Suojakaide HPC3                       Valaistu suojakaide HPC3L
Asennusohje                              Asennusohje


Valaistu upotuskaulus HPC2L
Asennusohje

You have reached our old website.

For up-to-date information on all products, please visit our new and improved website at www.harvia.com.